Alanya'da grup yolları genişletiliyor

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Alanya'nın Asmaca, Obaalacami ve Bademağacı mahalleleri grup yolunda genişletme çalışması başlattı.

14 Mart 2018 Çarşamba 13:33
Alanya'da grup yolları genişletiliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Kırsal Alan ekipleri, Alanya'nın kuzeyinde yer alan Asmaca, Obaalacami ve Bademağacı mahallelerine giden grup yolunda tehlike arz eden dar bölgeleri genişleterek, güvenli hale getiriyor. Kadıpınarı mevkiine kadar olan 1 km'lik bölümde gerçekleştirilen çalışmalarda kepçe ve greyderin yanı sıra kırıcı da çalışıyor.

AYAĞIMIZA HİZMET GELDİ

Asmaca Muhtarı Abdullah Zafer, Obaalacami Muhtarı Şevki Karaduman ve Bademağacı Muhtarı Mehmet Bilgin çalışmaları yerinde inceledi. Asmaca Mahalle Muhtarı Abdullah Zafer, “Kadıpınarı mevkiinden başlayan ve üç mahallenin kullandığı grup yolunun dar olan bölgeleri vardı. Bu nedenle iki aracın yan yana geçmesinde sorunlar yaşanıyordu. Talebimizi Büyükşehire ilettik, kısa sürede çalışmalara başladılar. Bizim sesimizi duyan ve hizmeti ayağımıza getiren Menderes Türel başkanıma çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.