Aksu'ya Giresun'dan konuk

AKSU Belediye Başkanı Halil Şahin, Giresun Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere ve beraberindekileri makamında ağırladı.

16 Mayıs 2016 Pazartesi 14:01
Aksu'ya Giresun'dan konuk
Antalya'ya bir dizi ziyarette bulunmak için gelen Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'i makamında ziyaret etti. Ziyarette iki belediye başkanına, Aksu Belediye Başkan Yardımcıları Hakkı Coşgun, Ahmet Aydoğmuş ve meclis üyeleri, Espiye Belediyesi meclis üyeleri ve muhtarlardan oluşan 50 kişilik heyet eşlik etti.



Başkan Halil Şahin, konuk mevkidaşına ve beraberindeki heyete Aksu'nun turizm ve ekonomisinin yanı sıra belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Şahin, "Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere'yi, değerli meclis üyeleri ve muhtarlarımızı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk" dedi. Konuk Belediye Başkanı Karadere de ziyarette Espiye Belediyesi hakkında bilgiler aktardıktan sonra, "Sizleri ilçemizde ağırlamaktan memnun oluruz" diyerek davette bulundu.



Ziyaret iki belediye başkanının iyi niyet dileklerini iletmesinin ardından sona erdi.

Son Güncelleme: 16.05.2016 14:02
Anahtar Kelimeler:
Antalya Aksu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.