Aksu’nun ismi konuşulacak

Aksu’nun yakın geçmişinde çok önemli bir ekonomik görev üstlenen Antbirlik, ilçemizin geleceğinde de söz sahibi olma konusunda iddialı.

04 Ocak 2016 Pazartesi 12:28
Aksu’nun ismi  konuşulacak


Antbirlik Genel Müdürü Hasan Erdoğan, “Aksu şahlanan bir ata benziyor. Önümüzdeki yıllarda Antalya’da Aksu’nun başarıları konuşulacak” dedi.
ANTBİRLİK Genel Müdürü Hasan Erdoğan, 2016 yılı ve daha sonraki dönemde Aksu ekonomisini bekleyen ekonomik gelişmeleri değerlendirdi. İlçede en son yapılan yatırımlar ve ulaşım alt yapısındaki gelişmelerle birlikte çok büyük adımlar atıldığını kaydeden Genel Müdür Erdoğan, Aksu’yu şaha kalkmış bir ata benzetti ve “Önümüzdeki yıllarda Antalya’da Aksu’nun başarıları konuşulacak. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” yorumunu yaptı.
İNANILMAZ BİR HIZ
Güney Haberci Aksu, Antbirlik Genel Müdürü Hasan Erdoğan’dan, yeni yıl ve Aksu ekonomisi üzerine değerlendirme yapmasını istedi. Sayın Erdoğan’ın görüşleri şöyle: “Şimdi Genel Müdürlüğümüzün bulunduğu eski İplik Fabrikamızın alanı Aksu’nun önümüzdeki günlerde şehir merkezi ve yapılaşma olarak yayılacağı alan içerisinde görünüyor. Bulunduğumuz alanın etrafında hızlı bir yapılaşma var. Özellikle 23 Nisan 2016 tarihinde açılacak EXPO 2016 Aksu İlçemizin gelişimine inanılmaz bir hız kazandırdı.

ÇEHREMİZ DEĞİŞTİ
G20 Zirvesi gibi tüm dünyayı ilgilendiren organizasyonlar ise Aksu İlçesinin çehresini tanınamayacak şekilde değiştirdi. Antbirlik bölgede üretim tesisleri ile var. Hızla kentleşen bir ilçede üretim tesisi çalıştırmak gerçekten çok zor. Bunun zorluklarını da her geçen gün daha da fazla yaşıyoruz. Aksu’nun şekilleneceği ileriki dönemde Antbirlik bölgede yine satış ofisleriyle, kooperatifiyle, sosyal tesisleriyle bulunmaya devam edecektir. Ancak uzun dönemde gerek maliyetler gerekse de çevreye olan etki değerlendirdiğinde üretim tesislerimizle bölgede bulunmak zor olacaktır. Antbirlik genel müdürlüğü, depolama tesisi ve diğer binaların bulunduğu alan belki geniş kapsamlı bir eğitim kurumu olarak değerlendirilebilir.

TARIM MARKETLER
“Antbirlik’in tarım marketleri önümüzdeki dönemde ne gibi bir artış planlıyor?” derseniz, böyle bir düşüncemiz projemiz var. Ürettiğimiz ürünlerle herkesin evine girmek istiyoruz. Antbirlik Markasının tanınırlığını daha da artırmak istiyoruz. Bu kapsamda tüketicilerin güvendikleri Kooperatif ürünlerine daha kolay ulaşabilecekleri, içerisinde Antbirlik’ten de pek çok şey bulabilecekleri bir Birlik Market projemiz var. Bu konuda yaşanan gelişmeleri sizlerle de önümüzdeki günlerde paylaşmaya devam edeceğim. Bunun yanında Antbirlik’in olması gereken her yerde tarım marketlerimiz ile de var olmak konusunda arkadaşlarımızla tam bir fikir birlikteliği içerisindeyiz. Bu konuda da yeniliklerimiz devam edecek.


YEPYENİ ADIMLAR
Pamuk ve Narenciye sözcükleri Antbirlik için anahtar sözcükler, bu iki sözcük gelecekte Aksu Ekonomisinde ağırlığını koyacaktır. Adımızın içinde hem pamuk hem de narenciye var. Bu nedenle haklı olarak da üreticiler Antbirlik’in narenciye konusunda da çalışmalarda bulunmasını bekliyor. Ne yazık ki geçmişte çok da iyi tecrübelere sahip değiliz. Narenciye gibi yaş sebze meyve gibi ürünlerde çok hızlı karar alıp uygulamak gerekiyor. Kooperatif yapısı içerisinde hızlı karar alma mekanizmasını çalıştırabilen çoğu zaman çok da kolay olmuyor. Ancak narenciye dışındaki pek çok ürün de Antbirlik'in faaliyet konuları arasında yer alıyor. Biz önümüzdeki dönemde Antalya İlindeki ve Aksu ilçesindeki diğer tarımsal faaliyetlere ağırlık vermek istiyoruz. Tarımsal ürünler konusundaki bölgenin en büyük kuruluşu Antbirlik. Büyüklüğüne yakışır adımları attığımızı çok yakında herkes görecek.”

 

Son Güncelleme: 04.01.2016 14:23
Anahtar Kelimeler:
Hasan ErdoğanAntbirlik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.