Aksulu güreşçiler yağlı antrenmanlara başladı

Aksu Belediyespor Kulübü Güreş takımı, önümüzdeki ay gerçekleşecek tarihi Kırkpınar güreşlerine yağlı antrenmanlarla hazırlanıyor. Belediye Başkanı Halil Şahin’in de izlediği antrenmanlarda, Kulüp Başkanı Mehmet Selvi hedeflerinde madalya kazanmak olduğunu ifade etti.

07 Haziran 2021 Pazartesi 12:19
Aksulu güreşçiler yağlı antrenmanlara başladı

Aksu Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı, takım halinde yağlı antrenmanlarına Aksu Güreş Sahasında devam ediyor. 9-10-11 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek Tarihi Kırkpınar Güreşlerine hazırlanan Aksu Belediyesi güreşçileri, güreş hocası Ayetullah Yeşil gözetiminde antrenmanlarını yapıyor.

Çalışmalarla ilgi açıklamalarda bulunan Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, “Malum pandemiden kaynaklı bir yılı aşan bir süredir sahalara çıkamıyoruz. Tekrar kısmı normalleşme dönemine girdik.  Önümüzde ki ay Kırkpınar güreşlerimiz var. Güreşçilerimize kispeti giydirdik. Antrenmanlarımızı yapıyoruz. Çocuklarımızın fiziksel yapısıyla ilgili bir sıkıntıları yok. Çok şükür, kondisyonla alakalı bir sıkıntımız da yok. Yağlı antrenman eksiklerimiz var. Bunu da yaptığımız yağlı güreş antrenmanıyla gidermeye çalışıyoruz. Allah izin verirse hedeflerimizin arasında Aksu’ya madalyalarla dönmek. Aksu’yu tarihi Kırkpınar sahasında en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Pandemi öncesi her yıl ülke genelinde 50’ye yakın güreş yapıldığını ifade eden Kulüp Başkanı Mehmet Selvi, “Güreş takvimi tam anlamıyla açıklanmadı. Şu an gözüken önümüzde birkaç güreşin olduğu. Gençlerimiz hazır. Aksu güreşleriyle ilgili henüz bir netlik yok.  Ortada bir belirsizlik var. Hayat normale dönerse, normal güreş takvimimiz olan Eylül’ün sonu veya Ekim ayı başlarında Aksu’daki güreşlerimizİ gerçekleştirmiş olacağız. Gençlerimizden beklentilerimiz çok büyük” dedi.

Son Güncelleme: 07.06.2021 12:21
Anahtar Kelimeler:
AksuAntalyaGüreş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.