Aksu’dan Erdoğan’ın hesabına bağış

AK Parti Aksu İlçe Başkanlığı ile Belediye Başkanı Halil Şahin ve AK Partili meclis üyeleri Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına bağışta bulundular.

25 Temmuz 2014 Cuma 11:36
Aksu’dan Erdoğan’ın hesabına bağış
Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine adaylığını koyan Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına yurt genelinde bağış destekleri sürerken, Aksu İlçesi’nden de ayrı bir destek geldi. AK Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin ve Belediye Başkanı Halil Şahin’in başını çektiği, meclis üyeleri ile AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’ndan oluşan grup, Ziraat Bankası Aksu şubesine gelerek Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyası hesabına bireysel bağışta bulundular. Yapılan bireysel bağışların ne kadar olduğu ile ilgili bilgi vermeyen AK Partililer, “Maddi ve manevi olarak Cumhurbaşkanı adayımız, Başbakan Erdoğan’ın arkasındayız” mesajını verdi.
 






Son Güncelleme: 25.07.2014 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.