Aksu’da "Vefa Sosyal Destek Grubu" yardıma koşuyor

İçişleri Bakanlığının 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığa sahip vatandaşlara sokağa çıkma sınırlandırması getirmesiyle, bu kişilerin ihtiyaçlarının giderilmesi için oluşturulan “Vefa Sosyal Destek Grubu” Aksu’da ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya devam ediyor

26 Mart 2020 Perşembe 15:00
Aksu’da "Vefa Sosyal Destek Grubu" yardıma koşuyor

"Vefa Sosyal Destek Grubu" evlerinden çıkamayan 65 yaş üzeri ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlar için özveri ile çalışmaya devam ediyor. Ekipler, Vefa Sosyal Destek İletişim Hattına gelen talepler doğrultusunda evden çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayıp, evlerinde dezenfektan çalışması yapıyor. Aksu’da 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığa sahip vatandaşlar 0242 426 39 39 numaralı hattı arayarak durumlarını bildiriyor.

Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri doğrultusunda 21 Mart saat 24.00'den sonra 65 yaş ve üstü kişiler ile kronik rahatsızlıklara sahip vatandaşların ikametlerinden dışarı çıkmalarının sınırlandırıldığını kaydeden Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, ilçede 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı olanların gıda ürünleri ve dezenfektasyonu başta olmak üzere tüm temel ihtiyaçlarının Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından karşılandığını kaydetti. Başkan Şahin, ilçe sakinlerine evlerinde kalması çağrısını yineleyerek belediye işlemlerini e-devlet üzerinden yapabileceklerini vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.