Aksu'da geleneksel iftar programı

AKSU Belediye Başkanı Halil Şahin'in ev sahipliğinde, Aksu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen geleneksel iftarda binlerce kişinin katılımıyla ANFAŞ Expo Center'da gerçekleştirildi.

21 Haziran 2016 Salı 12:41
Aksu'da geleneksel iftar programı
 Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve eşi Ümmü Şahin' in ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Ak Parti Antalya milletvekilleri Gökcen Özdoğan Enç ve Hüseyin Samani, Kaymakam Süleyman Erdoğan, Aksu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Levent Elmas, İlçe Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Ak Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ile belediye birim müdürleri ve binlerce vatandaş katıldı. 



Katılımcıları Belediye Başkanı Halil Şahin ile eşi Ümmü Şahin, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri birlikte karşıladı. Daha sonra tek tek masaları da gezen Başkan Halil Şahin, iftar saati öncesinde iftar menüsü ile de bizzat ilgilenip, karpuz kesti. Protokolün yerini almasın ardından iftar etkinliği başladı. Etkinlikte semazen gösterisinin yanı sıra ilahi sanatçısı Mahmut Tahir Çetin de ilahiler seslendirdi. İlçe Müftüsü Mustafa Şimşek ise iftar sonrasında iftar duası okudu. 



Daha sonra sıra ile Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, milletvekili Gökcen Özdoğan Enç ile Hüseyin Samani birer konuşma yaparak halkı selamladı.

Son Güncelleme: 21.06.2016 12:41
Anahtar Kelimeler:
Antalya Aksu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.