Aksu’da bir ilk: BUSE ORGANİZASYON

Aksu’nun ilk geniş kapsamlı organizasyon firması Buse Organizasyon açıldı.

07 Mayıs 2019 Salı 12:28
Aksu’da bir ilk: BUSE ORGANİZASYON

Düğün deyince son yıllarda aklımıza ilk gelen şey organizasyon şirketleridir. Çünkü organizasyon şirketleri sayesinde düğün, davet, açılış ya da kokteylleriniz daha profesyonel bir şekilde hazırlanır. Dolayısı ile yorulmadan davetlerinizi daha şık ve özel bir hale getirebilirsiniz. Böylece davetlilerinize unutamayacakları bir gün yaşatırsınız. İşte en güzel günlerinizin organizasyonu için artık Antalya merkeze inmenize gerek kalmadı. Aksu’da düğün, nişan, kına, söz, doğum günü, sünnet gibi en mutlu günlerinizi dahada güzelleştirecek bir firma; BUSE ORGANİZASYON Macun Mahallesi İsmail Ogan Caddesi Yemen Kahve arkasında açıldı.

Genç girişimci Osman Taha Şeviktekin’in açtığı Buse Organizasyonun açılışında babası, Şinasi Bey, annesi, Nurcan Hanım ve kız kardeşi Hatice Buse, çıktığı bu yolda oğullarının sonuna kadar arkasında olduklarını belirterek, gelen misafirleri güler yüzle karşıladı. Dualarla açılan Buse Organizasyon’un açılışına, İYİ Parti Aksu Belediye Meclis Üyesi Nevzat Akcan, İlçe Jandarma Komutanı Salih Demirtaş, Ercan Ak, Mehmet Mekik, Ali Ormancıoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.  

Hayallerinizi gerçekleştirelim

Uzun yıllar hizmet veren köklü ve kurumsal bir firma olmak istediklerini söyleyen Osman Taha Şeviktekin, “Nişan, kına, söz, düğün, sünnet düğünü ve evlilik teklifi organizasyonu hizmetleri veriyoruz. Oldukça geniş bir hizmet ağımız var. Müşterilerimiz isteğine göre hayallerindeki organizasyonları da gerçekleştirebiliyoruz.  Aksu’da firmamız bir ilk, halkımız organizasyon hizmetleri için genelde Antalya merkeze gidiyor, biz bu hizmeti Aksulu vatandaşlarımızın ayağına getirdik. Açılışımıza özel vatandaşlarımız için indirimlerimiz olacaktır. Tüm Aksuluları bekliyoruz.” diye konuştu.

Sandalye Kiralama

En eski hatta belki organizasyon şirketlerinin kurumsallaşmasının temellerinin atıldığı bir işlem olan sandalye kiralama hizmeti Buse Organizasyon tarafından veriliyor. Her bütçeye uygun kiralama hizmeti veriliyor. Oldukça geniş ürün yelpazesi bulunan Buse Organizasyon siz Aksuluların mutluluklarına ortak olmak için sizleri bekliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.