Aksu’da 65 yaş üzeri vatandaşlara destek

Aksu Kaymakamlığı ve Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş üzerindeki vatandaşların ihtiyaçlarını alarak evine götürüyor

25 Mart 2020 Çarşamba 09:37
Aksu’da 65 yaş üzeri vatandaşlara destek

VATANDAŞLAR MEMNUN

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeyle 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlar için sokağa çıkma yasağı getirilmişti. Bu kararın ardından Aksu’da sokağa çıkamayan 65 yaş üzeri vatandaşların yardımına Aksu Kaymakamlığı ve Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü yetişti. Aksu Kaymakamlığı, daha önce ihtiyaç listesinde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz gıda ve temizlik malzemesi yardımında bulunuyor. İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise, ihtiyaçlarının karşılanması için telefonla ulaşan vatandaşların istediklerini alarak evine teslim ediyor. Evden çıkamayan vatandaşların durumdan memnun olduğu gözlenirken 66 yaşında olduğunu belirten bir vatandaş, “Kaymakamlığımıza ve polislerimize teşekkür ediyorum. Virüs nedeniyle dışarı çıkamıyorum, eksiklerimi alacak kimse yoktu. Emniyet görevlilerinin sayesinde ihtiyacım olan her şey alındı” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.