Aksu'da 2 arazi özelleştirilecek

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), turizm tesislerinin yoğun olduğu Antalya Aksu'da iki araziyi satışa çıkardı.

02 Ağustos 2014 Cumartesi 11:39
Aksu'da 2 arazi özelleştirilecek
Antalya'nın Aksu İlçesi'ne bağlı Kemerağzı turizm bölgesinde bulunan iki adet arazi, Başbakanlık ÖİB tarafından satışa çıkarıldı. Satış yöntemiyle özelleştirilecek, sermayesinin tamamı kamuya ait özelleştirme kapsam ve programında kamu kuruluşu olan TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi'ne ait 39 bin 71 metrekare ve 23 bin 359 metrekare büyüklüğündeki araziler için son teklif verme tarihi 5 Ağustos 2014 olarak belirlendi.

Satışa ilişkin tanıtım dosyasında yer alan bilgiye göre, turizm tesislerinin yoğun bulunduğu Kemerağzı bölgesi Lara Turizm Yolu'na cephesi olan arazilerden biri denize 275 metre, diğeri ise 500 metre uzaklıkta. 39 bin 71 metrekare büyüklüğündeki arazi imarda 'Turizm Tesis Alanı' olarak, diğeri ise 'Turizm Tesis Alanı' ve 'Günübirlik Tesis Alanı' olarak yer alıyor.
 

Son Güncelleme: 02.08.2014 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.