Aksu Tur filosunu güçlendirdi

1992 yılından bu yana Antalya’da hizmet veren, turizm taşımacılığının köklü ve önde gelen firmalarından Aksu Tur filosunu 10 adet Mercedes Sprinter ve 10 adet Mercedes Vito ile güçlendirdi

17 Şubat 2020 Pazartesi 16:41
Aksu Tur filosunu güçlendirdi

Mercedes – Benz Türk yetkili bayii Hastalya Otomotiv’de gerçekleşen teslim törenine Aksu Tur Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Karacan, oğulları Yusuf Karacan ve Kaan Karacan, Operasyon Müdürü Ahmet Buca ve Araç Filo Müdürü Kansu Özkan katıldı. Araçlar, Mercedes-Benz Türk A.Ş.  Kadri Kaplan ve Ömer Küçükyavuz tarafından teslim edildi. Aksu Tur Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Karacan, “Filomuza eklediğimiz yeni araçlarla hizmet kalitemizi bir adım daha yukarı taşıyacağız. Yeni araçlarımız hepimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.