AKSU'DA ZAFER COŞKUSU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferi tüm yurtta olduğu gibi Aksu’da Ak Parti İlçe binasının önünde coşkuyla kutlandı.

25 Haziran 2018 Pazartesi 13:44
AKSU'DA ZAFER COŞKUSU

AK Parti İlçe binasının önü Pazar Akşamı adeta panayır alanına döndü.  YSK’nın seçim yasağını kaldırması sonrası sonuçların açıklanmasıyla Aksu’da AK Partiye gönül vermiş seçmenler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığı ve 27’inci Dönem Milletvekili seçimlerinde elde ettiği zaferi kutlamak için AK Parti Aksu İlçe binasının önünde toplandı. Havai fişekler patlatıldı. Topluluk Ankara’nın bağları, Cezayir türküsü eşliğinde halay çekerek, Başkan Erdoğan Sloganları attı. 

Topluluğun coşkusuna AK Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Saide Karataş, AK Parti Aksu Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır ile meclis üyeleri destek verdi. Büyük coşkunun yaşandığı şenlikte Aksu’da başarının mimarı olan başkanlar topluluğa birer konuşma yaptı. Konuşmalardan sonra halaylar çekildi. Aksu İlçe Başkanı Şahin ile Gençlik Kolları Başkanı Çalışır’da, oyun havalarına eşlik ederek, karşılıklı çiftetelli oynadı. Coşkulu kalabalık daha sonra başkanlarını omuzlarına almayı ihmal etmedi.

Allah bu milleti seviyor

Vatandaşın sinir uçlarına dokunan oluşumu gördüğünün altını çizen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Başından beri söylediğimiz tek bir şey vardı, sağduyulu seçmen istikrardan yana tercihini kullanacak. Ortaya çıkan sonuçlar bunun açık göstergesi. Duyarlı halkımız geçmişte yaşanan ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkında. Halkımız karanlık emellere geçit vermedi.  Milletimize hayırlı olsun. Aksu’da hedefimiz yüzde ellinin üzerine çıkmaktı. Bir nevi bu hedefi tutturduk. Yüzde 49’un üzerinde oy aldı.  Aksu’muzun sağduyulu kesimi de istikrardan yana tercihini kıldı. Sinir uçlarına dokunan oluşumları gördü. Oy vermeyenlerde eminim istikrarın devamı anlamında sevinmişlerdir. Hükümetimiz Aksu’muza çok büyük hizmetler yaptı.  Büyükşehir Belediyemizin desteği çok büyük oldu. İnşallah bundan sonraki süreçte de gece gündüz durmadan çalışacağız.  Aksuda yıllardır bekleyen çalışmayı bu dönem sağladık. Birlikte çalışmayı göstermeseydik çok büyük projelerin adımını atmazdık. Bu birliktelik ruhumuzu devam ettireceğiz. Bu millet bize gereken desteği her zaman veriyor. Allah bu milleti seviyor. Çünkü yedi düvele karşı savaşıp bu kadar önemli bir başarı almak herkese nasip olmaz.  Mazlumların duası var üzerimizde. Yoksa 16 yıldır siyasette kalıp yıpranmadan başarı elde etmek o kadar da basit değil” dedi. 

Durmuş Kaan Şahin: Aksu iyi şeylere layık

Yaklaşık olarak 55 gün önce seçim kararı alındığının altını çizen AK Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, “Teşkilat olarak her zaman sahadaydık. Seçim olsun olmasın, her zaman vatandaşlarımızla beraberdik.  Bire bir görüşüyor ve çalışıyoruz. Seçim kararı alındıktan sonra çalışmalarımızı biraz daha yoğunlaştırdık.  Araya Ramazan ayı girdi. Ramazan ayının bereketinden istifade ederek, çalışmalarımıza daha da hız verdik. Aksu’da vatandaşın bize olan teveccühünü biliyorduk.  Bizlerde bu teveccühe layık olmaya çalışıyorduk.  Hükümetimizde yatırımını eksiltmedi. Aksulularda partimize olan güvenini her zaman gösterdi.  Bu seçimde de aynısı oldu. Türkiye ve Antalya oranına baktığımızda, Aksu’nun oranı gayet yerinde.  Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de stres yaşadık. Ama tatlı bir stresti. Sonunda Cumhurbaşkanımızı Türkiye’nin seçilmiş ilk başkanı yaptık.  Bununla gurur duyuyoruz. Her zaman onun yanındayız. Onu hiçbir zaman için yalnız bırakmadık.  Bırakmayacağız. Bizler hiçbir beklenti içerisine girmeden bu yola çıktık.  İlçe başkanı olarak 6’ıncı seçimimi yaşadım.  Aksu için hiç bir şeyden kaçmadık. Aksu her zaman iyi şeylere layıktır. Türkiye iyi noktaya gelecektir. Aksu’da bundan nasibini alacaktır.  Aksulu’nun yanında olacağız. Aksulu nerede duracağını biliyor. Liderimize partimize güvendi. Bizde bu anlamda çok büyük teşekkür ediyoruz.  Kadınlarımız ve gençlerimize özellikle teşekkür ediyorum. Gece gündüz durmadan uyumadan çalışarak büyük özveri ortaya koydular. Her zaman sahada oldular. Seçim bitti, yarın yine sahada olacağız” diye konuştu.

“Seni başkan yaptırmayacağız” diyenlere inat

AK Parti Aksu İlçe Kadın Kolları Başkanı Saide Karataş, “Hakikaten 24 Haziran seçimlerine çalışmak özellikle ramazan ayında çok kolay olmadı. Gençlik kolları, kadın kolları, ana kademe başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Seni başkan yaptırmayacağız diyenlere inat bu millet Cumhurbaşkanını seçti ve başkan yaptı.  Biz her zaman son söz milletin dedik. Millette son sözü söyleyerek, Reisimizi başkan yaptı.  Gereğini yaptı. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.  

Erdoğan sevgisi sandıkları patlattı

Halkımız sağ olsun bizi mahcup etmedi” diyen AK Parti Aksu Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çalışır, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Aksu’da Reisimizi seviyor. Sevgisini her zaman gösteriyor, bu seçimde de gösterdi. Recep Tayyip Erdoğan sevgisi sandıkları patlattı.  İlçe ve İl başkanımızın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı yaptık. Elimizden geleni yaptık. İlçe başkanımızın dediği gibi, Aksu AK Gençlik olarak uyumadan gece gündüz çalıştı. Gece gündüz beni yalnız bırakmayan teşkilata ve gençlik kolalarına gönül vermiş ekip arkadaşlarıma kardeşlerime canı gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kenan Yıldız

Resmi sonuçların hala kesinleşmediğinin altını çizen CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, “Ortaya çıkan sonuçlar halkın iradesidir. Halkımızın iradesine hep saygılıyız, saygı duyacağız. Demokratik bir seçim yapıldı. Halkın iradesine gidildi, halk tercihini kıldı. Eksiklerimize bakacağız. Katılımlardan dolayı bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kemal Kara:

24 Haziran seçimlerinde ortaya çıkan sonuçları oldukça başarılı bulan MHP Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara,  Cumhur ittifakı yüzde 50’nin üzerinde oy alarak, işi ikinci tura bırakmamış. Ayrıca Cumhur ittifakı mecliste de çoğunluğu elinde bulundurmakta.  Bu anlamda bizi destekleyen yüce Türk milletine teşekkür ediyoruz. Sefer bizden teveccüh milletten, zafer Allah’tandır. MHP olarak tüm vatandaşlarımızı kucaklamaya devam edeceğiz.

Son Güncelleme: 25.06.2018 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.