Aksu Belediyesi’nin paylaşımı tepki gördü

Aksu Belediyesi, sosyal medya hesabından vatandaşları yarın gerçekleşecek olan AK Parti Aksu İlçe Kongresi’ne davet eden bir görsel paylaştı. Belediyenin paylaşımına, İYİ Parti Aksu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ramazan Özen sert tepki gösterdi. Özen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Aksu Belediyesi'nin bağlı bulunduğu partinin ilçe kongresinin reklamını yapabileceği bir yer olmadığını ifade etti.

13 Mart 2020 Cuma 12:54
Aksu Belediyesi’nin paylaşımı tepki gördü

Özen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Kamuoyuna açıklamamdır. Aksu Belediyesi’nin çok değerli yöneticileri; başında bulunmuş olduğunuz Aksu Belediyesi kurumsal bir kimliğe sahip, 80 bin Aksulunun yaşadığı ve gönül bağı olduğu bir kurumdur. Burası sizlerin aile şirketiniz veya bağlı bulunduğunuz partinin ilçe kongresinin reklamını yapabileceğiniz bir yer değildir. Yeter artık sorumluluklarınızın ve uymak zorunda olduğunuz etik kuralların farkına varın ve öyle davranın. Bizler burada olduğumuz sürece Aksu Belediyesi’nin kurumsal kimliğine daha fazla zarar vermenize müsaade etmeyeceğiz. Aksu Belediyesini sizlerin ve mensubu olduğunuz partinin çiftliği gibi yönetmenize müsaade etmeyeceğiz. Biran önce yapmış olduğunuz bu paylaşımı Aksu Belediyesi sosyal medya hesabından kaldırınız ve Aksu halkından özür dileyiniz.”


Son Güncelleme: 13.03.2020 13:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.