Aksoy ailesinin mutlu günü

MHP Antalya eski İl Başkanı Mustafa Aksoy’un bir evladı daha oldu

27 Ocak 2020 Pazartesi 16:02
Aksoy ailesinin mutlu günü

MHP Antalya eski İl Başkanı Mustafa Aksoy’un eşi Kamile Aksoy nur topu gibi bir erkek evlat daha dünyaya getirdi. Yiğitbey adında bir evlatları olan Aksoy çiftinin Korkmazbey adında bir erkek evlatları daha oldu. Memorial Hastanesinde dünyaya gözlerini sağlıklı bir şekilde açan Korkmazbey ve annesinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Ne mutlu Ülkücüyüm
Siyaset camiasının sevilen sayılan isimlerinden olan MHP Antalya eski İl Başkanı Mustafa Aksoy, “Bizim mutlu günümüz Elazığ’ımızda ki depremle kayıplar yaşayan ülkemizin acılı gününe denk geldi. Bir yanım Elazığ’dı bugün öbür yanım evlat sevinci. Hayat böyle değil mi zaten? Acı tatlı hüzün hepsi insan için. En büyük gururum ise bir yandan Tüm Türkiye’nin yüreğinin kriz bölgesiyle atması herkesin seferber olması öte yandan on yılı aşan süreden sonra ikinci evladımızın sevincini paylaşan dostlarımızın eşime, aileme destek mesajları yollaması oldu. Ne mutlu TÜRKÜM çok şükür Ülkücüyüm biz büyük bir aileyiz” diye sosyal medya paylaşımıyla duyurdu.
Tütüncü ezan okudu
Aksoy çiftini hastanede ziyaret ederek mutlu günlerine ortak olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni doğan Korkmazbey’in kulağına Ezan-ı Muhammed ve Kamet getirerek ismini söyledi. Aksoy çifti ile sohbet ettikten sonra Başkan Tütüncü, “vatana millete hayırlı bir evlat olacaktır eminim. Babası gibi iyi bir milliyetçi olmasını temenni ediyorum” diyerek hastaneden ayrıldı.  


MHP Lideri Bahçeli aradı
Aksoy çiftini mutlu günlerinde arayarak ve ziyaret ederek sanat, siyaset ve sivil toplum örgüt temsilcileri yalnız bırakmadı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Aksoy çifti ile telefonla görüşerek sağlıklı,sıhhatli büyümesi temennisinde bulundu.Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ve Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz telefonla arayarak iyi temennilerinde bulundu.Sanat Camiasından İsmail Altunsaray ,Ahmet Şafak, Ali Kınık, Osman Öztunç, Mustafa Yıldızdoğan,  Zafer İşleyen ve Gazeteci Metin Özkan video paylaşarak Aksoy çiftinin sevinçlerine ortak oldu. MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, TÜRKAV Başkanı Hayati Peker ve yönetimi, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Albay Sezai Özkurt, Antalya İl Emniyet Müdürümüz M.Murat Ulacan, Antalya İl Jandarma Komutanımız Tuğgenaral Tekin Aktemur, AESOB Başkanı Adlıhan Dere ziyarete gelerek Aksoy çiftinin mutluluklarına ortak oldu.

Son Güncelleme: 27.01.2020 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.