AKSİAD Antalya ekonomisine yön vermek istiyor

Antalya İş dünyasına ses getirmek ve ortak projelerle ekonomiye yön vermek için bir araya gelen iş adamları, Akdeniz Sanayici İş Adamları Derneği (AKSİAD)’ı kurdular.  Dernek Başkanı Veysel Mutlu, yeni projelerle Antalya ekonomisine güç katmak istediklerini ifade etti. 

30 Kasım 2017 Perşembe 17:21
AKSİAD Antalya ekonomisine yön vermek istiyor

Kısa adı AKSİAD olan Akdeniz Sanayici İş Adamları Derneği henüz yeni kurulan bir dernek. 20 kişilik yönetim kurulu ve çok sayıda üyesiyle, Antalya Ekonomisine güç katmanın hesapları içerisinde. Derneğin büyük hedefleri projelerinin olduğuna dikkat çeken Dernek Başkanı Veysel Mutlu, “Derneğimize üye iş adamlarıyla beraber yeni iş alanları ve istihdamlar oluşturmak istiyoruz. Oluşturulacak bu iş alanlarında, üniversite mezunu işsiz gençlerimize iş imkânı sağlayacağız” diye konuştu.

AKSİAD’ın ekonominin fitilini ateşleyecek bir dernek haline geleceğinin altını çizen Başkan Veysel Mutlu,  “AKSİAD vizyon projelerle Antalya’nın adından sıkça söz ettiren derneği haline gelecek. AKSİAD klasik bir dernek mantığının ötesinde ekonomi ve iş dünyasının proje yüzü olacak. AKSİAD güçlü yapısıyla iş dünyasında etkin rol oynamak için üzerine düşeni yapacaktır. Derneğimiz bütün bunların yanında sivil toplum faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek amacı ile kurulmuştur” şeklinde konuştu.  

Aynı zamanda Mutlu İnşaat Firmasının CEO’su olan Veysel Mutlu, piyasanın güncel durumu ile ilgilide yorumlarda da bulundu. “2017 sıkıntılı bir yıl olarak geçti. Bu sıkıntılı durumu 2018 yılında atlatacağız diye düşünüyorum. Uzun yıllardır Mutlu İnşaat markası olarak daire, iş merkezi ve kamu binaları yapmaktayım. Piyasada ki darboğaz iş dünyasına yansımış durumda. Bunun el birliğiyle alınacak doğru kararlar ve atılacak sağlam adımlarla aşılacağı kanaatindeyim. 2018 yılının şimdiden ülkemize kazançlar getirmesini temenni ediyorum”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.