Akseki'de kaza: 1 ölü, 2 yaralı

ANTALYA'nın Akseki İlçesi'nde otomobille cipin çarpışmasıyla meydana gelen kazada, 78 yaşındaki Yakup Yalçın yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

18 Temmuz 2016 Pazartesi 15:19
Akseki'de kaza: 1 ölü, 2 yaralı
 Kaza, saat 09.00 sıralarında Akseki'ye bağlı Değirmenlik Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Konya'nın Beyşehir İlçesi yönüne giden Yakup Yalçın yönetimindeki 42 LG 504 plakalı otomobille, karşı yönden gelen 66 yaşındaki Mehmet Tekin'in kullandığı 07 LLP 39 plakalı cip, kafa kafaya çarpıştı. Kazada Yakup Yalçın olay yerinde yaşamını yitirirken, diğer araçtaki Mehmet Tekin ile Ali Kundakcı yaralandı.



Kazanın ardından olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yakup Yalçın'ın cenazesi ise incelemenin ardından morga konuldu.


Son Güncelleme: 18.07.2016 15:19
Anahtar Kelimeler:
ANTALYA AKSEKİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.