Akseki'de İlk Kez İftar Çadırı Kuruldu

Akseki Belediyesi tarafından ilk kez kurulan iftar çadırına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

12 Temmuz 2014 Cumartesi 13:27
Akseki'de İlk Kez İftar Çadırı Kuruldu
 Akseki Belediyesi tarafından ilk kez kurulan iftar çadırında bin 500 kişiye yemek verildi.

Akseki Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, ramazanın amacının, aç kalmak değil, aç kalanların halinden anlamak olduğuna dikkati çekti.

Ramazan ayında birlik ve beraberliğin sağlandığını ifade eden Uysal, şöyle konuştu:

"Biz de Akseki'ye yakışır bir şekilde birlik ve beraberlik ortamında iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İftar çadırına yardım etmek isteyen vatandaşlarımızın özellikle kamu kurumlarıyla irtibata geçerek yapmış oldukları yardımları bizler bilhassa kendi ellerimizle yerlerine ulaştırıyoruz."

Bu yıl ilk kez kurulan iftar çadırına her geçen gün ilginin arttığını belirten Uysal, programa katılan Akseki Kaymakamı Murat Beşikci ve Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'ya teşekkür etti.

Öte yandan, Akseki Belediyesi, ramazan ayı etkinlikleri kapsamında özel bir gece düzenleyerek, ilahi sanatçısı Ahmet Kemal ile Aksekilileri biraraya getirdi. Ahmet Kemal, ilahi aralarında izleyicilerle sohbet etti. Gecede, semazenler de gösteri sundu.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi

Son Güncelleme: 12.07.2014 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.