Akseki'de minibüs devrildi: Başhekim ve 4 kişi yaralandı

ANTALYA'nın Akseki ilçesinde, yolcu minibüsünün devrildiği kazada, aralarında Akseki Devlet Hastanesi Başhekimi Rabia Kayhan Sakar'ın da bulunduğu 5 kişi yaralandı.

27 Kasım 2017 Pazartesi 13:09
Akseki'de minibüs devrildi: Başhekim ve 4 kişi yaralandı

Antalya'dan 14 yolcusuyla Akseki'ye doğru gelen Mehmet Düzenli'nin kullandığı 07 CEU 87 plakalı minibüs, Akseki- Manavgat karayolunun Ömer Duruk Tesisleri yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada minibüste bulunan Akseki Devlet Hastanesi Başhekimi Rabia Kayhan Sakar (34), Büyükşehir Belediyesi çalışanı İncifer Dalgıç (54) ile Derya Yavuz (34), Bayram Bekir Özkan (27) ve Ahmet Sevinç (87) yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan İncifer Dalgıç ilk müdahalenin ardından Manavgat Devlet Hastanesi'ne, Bayram Bekir Özkan ve Ahmet Sevinç ise Akseki Devlet Hastanesi'ndeki müdahale sonrası aynı hastaneye sevk edildi. Diğer yaralıların Akseki'deki hastanede tedavisinin sürdüğü belirtildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.