Akseki Belediye Başkanlığı için CHP'den 2 aday adayı

AKSEKİ Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesi Erdoğan Erdoğan ile turizmci Mustafa Kavasoğlu, belediye başkan aday adaylığı için başvurdu.

20 Ekim 2018 Cumartesi 11:49
Akseki Belediye Başkanlığı için CHP'den 2 aday adayı

Akseki Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan CHP'li meclis üyesi Erdoğan Erdoğan ile turizmci Mustafa Kavasoğlu, başvuru dosyalarını CHP İlçe Başkanı Selahattin Göğüş'e teslim etti. Sarıhacılar Mahallesi'nde alternatif turizm işletmecisi olan Mustafa Kavasoğlu ve Erdoğan Erdoğan birlikte gazetecilere açıklama yaptı. Her iki aday adayı, "Örnek gösterilen bir belediyecilik anlayışıyla ilçemizi yöneteceğiz. Partililerimiz hangimizi tercih ederse Akseki halkı için var gücümüzle çalışacağız. Partimiz bizim için çok değerli ama seçildiğimiz de sadece partimize gönül veren insanlara değil tüm Aksekililerle bir olacağız. Kentin her noktasına alın terimizi akıtacağız. Eşitlikçi ve kapsayıcı bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz" diye açıklama yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.