AKS'den sağlık personeline yüzde 50 indirim

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Eğitim Araştırma ve Kültür Vakfı ile Antalya Kamu Hastaneleri Birliği arasından imzalanan protokole göre, sağlık çalışanları ve yakınları, Antalya Kültür Sanat'ı yüzde 50 indirimli gezebilecek.

14 Mayıs 2016 Cumartesi 09:03
AKS'den sağlık personeline yüzde 50 indirim
ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği ile yapılan anlaşma gereğince 2016 yılı boyunca sağlık personeli ve ailelerinin kimlik kartlarıyla Antalya Kültür Sanat'ı yüzde 50 indirimli ziyaret edeceklerini belirtti. Başkan Davut Çetin, “Antalya Kamu Hastaneleri Birliği yönetimini sanata gösterdikleri duyarlılık dolayısıyla kutluyorum. Tüm sağlık personeli ve ailelerini Antalya Kültür Sanat'ta ağırlamaktan memnuniyet duyacağız" dedi.



Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz ve Antalya Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. Abdullah Memiş ile birliğe bağlı sağlık tesislerinin sağlık çalışanları, Antalya Kültür Sanat'ı ziyaret etti. Çağdaş sanatın önemli isimlerinden Andy Warhol'un 'Herkes İçin Pop Sanat' sergisini gezen sağlık çalışanları, kurum yöneticilerinden eserler hakkında bilgi aldı.



Suna ve İnan Kıraç Vakfı Pera Müzesi'nin danışmanlığında, Slovakya'nın ve Avrupa'nın en önemli özel koleksiyonlarından biri olan Zoya Müzesi koleksiyonundan derlenen 'Herkes için Pop Sanat' sergisinde, Andy Warhol'un: Campbell Çorbaları, Kovboylar ve Kızılderililer, Tehlikedeki Türler, Çiçekler, dizilerinin yanı sıra ünlü isimlerin portreleri yer alıyor. 



'Andy Warhol: Herkes için Pop Sanat' sergisi, 25 Eylül 2016'ya kadar Antalya Kültür Sanat'ın 2., 3. ve 4. katlarında açık kalacak. 14 yaş altı öğrenciler için ücretsiz olan Antalya Kültür Sanat, Salı'dan Pazar'a her gün 10.00-18.00 saatleri arasında gezilebiliyor. Perşembe günleriise saat 20.00'a kadar ziyarete açık.

Son Güncelleme: 14.05.2016 09:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.