AKMEK kursiyerlerine iş garantili sertifika

ANTALYA Kepez Meslek Edindirme Kursları'nın (AKMEK) iş garantili ve ücretsiz kurslarına katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.

01 Haziran 2018 Cuma 13:17
AKMEK kursiyerlerine iş garantili sertifika

Kepez Belediyesi ve İŞKUR işbirliğiyle IC Hotels güvencesinde AKMEK'te açılan iş garantili kurslar, turizm istihdamına katkı koyuyor. Kepez Belediyesi, Kepez Milli Eğitim Müdürlüğü, İŞKUR ve IC Hotels arasında imzalanan protokol ile Altınova'da açılan kurslarda eğitim gören 25 kursiyer, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalarını alarak, iş başı yaptı. İş garantisi sunan işletmede görevlerine başlayan kursiyerler, kursların meslek garantisi imkanından faydalanarak meslek ve iş sahibi oldu.

TURİZME KALİFİYE ELEMAN

Örnek proje kapsamında kat hizmetleri ve servis meslekleri ile ilgili açtığı kurslar neticesinde eleman yetiştiren AKMEK, Antalya'nın önemli geçim kaynağı olan turizme de kalifiye eleman desteği sağlıyor. AKMEK'in sunduğu sayısız imkandan biri olan iş garantili kurslar kat hizmetleri ve servis hizmetleri olmak üzere iki farklı branşta düzenleniyor. Kepez Belediyesi'nin eğitim kurumu Antalya Kepez Meslek Edindirme Kursları (AKMEK), iş garantili meslek kurslarında kursiyerlerin günlük zaruri gideri ve kısa vadeli sigorta giderleri kurs süresince İŞKUR tarafından karşılanıyor.

AKMEK 20 NOKTADA

AKMEK, eylül ayı kurs döneminde de benzer kurslar açarak kalifiye eleman açığına çözüm üretecek. Kayıtların devam ettiği kurslarla alakalı detaylı bilgiye AKMEK merkezlerinden ve 326 40 80 numaralı telefondan ulaşılabilecek. Ayrıca AKMEK'in 20 noktada verdiği bilgisayar, yabancı diller, kültür, sanat, sosyal ve meslek edindirme kursları da yeni dönemde devam edecek. Her iki kursun başvuru kayıtları Sakarya Bulvarı'ndaki AKMEK merkezinden yapılacak.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.