AKGİAD’da İki Aday

AKGİAD(Aksu Girişimci İşadamları Derneği) başkanlığı için aday olan  Fatih Ekinci ve Hasan Kilit’in, üyelere tanıtımı yapıldı.

14 Ocak 2019 Pazartesi 14:03
AKGİAD’da İki Aday

Geçtiğimiz günlerde bir araya gelerek toplantı yapan AKGiAD yönetimi ve üyeleri, yeni dönem için başkanlığa adaylığını koyan Hasan Kilit ve Fatih Ekinci’yi dinledi. Toplantıyı yapmalarının bir diğer amacının derneğe katılan yeni üyeler ile kaynaşmak olduğunu ifade eden AKGİAD Başkanı Duran Celbiş, “Önümüzdeki hafta yapılacak olan genel kurullumuz şimdiden hayırlı olsun. Burada birbirinden kaliteli iki adayımız var onlara da çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. ”dedi.

Toplantıda bulunan üyelere kendini tanıtarak fikirlerini söyleyen başkan adayı Hasan Kilit, “Her şeyden önce  biz rakip değil ekip olarak görüyoruz. Sivil toplum örgütleri bulundukları bölgeye değer katan, yerel yönetimlerin ve gündemin mutfağı gibidir. Onlar olursa uçağın kanatları gibi memleketimiz  ve yaşadığımız bu coğrafya daha da  yarınlara gelecek  olan nesillerimize yön bulur diye düşüyoruz. Her şeyden önce biz birlikte beraberlikte ekip olarak görüyoruz.” diye konuştu.

Bir diğer başkan adayı Fatih Ekinci’de Rakip değil ekibiz diyerek, “Hep beraber Aksumuz için ne gerekiyorsa yapmak için buradayız. Aksu  hepimizin ortak unsurudur. Aksu tarım ve turizm açısından çok önemli bir yerdir. Aksu ilçe olduğundan beri ilk sivil toplum kuruluşu olduğu için Aksu için önemli  ve faydalı bir pozisyondur. Başkanlık yarışımız demeyelim ekimizle birlikte birlik ve beraberlik amacı altında Hasan kardeşimizle birlikte heyecan katmak, hareket getirmek, gündem oluşturmak için buradayız. Bazı önemli noktaları öne çıkartmak için elimizden gayreti  göstermek için hep beraber buradayız. İnşallah önümüzdeki hafta Çarşamba günü genel kurulumuzda bizler için hayırlı bir sonuç çıkar.” düşüncelerini ifade etti.

Toplantı yeni üyelerin tanıtılmasıyla son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.