Akdeniz'de Karadeniz gecesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Şenlikleri kapsamında yöresel geceler düzenliyor.

29 Temmuz 2013 Pazartesi 14:58
Akdeniz'de Karadeniz gecesi
Her akşam farklı etkinliklerin gerçekleştirildiği şenlikler kapsamında Karadenizliler Gecesi düzenlendi. Binlerce Antalyalı şenliğin yapıldığı Karaalioğlu Parkı'na akın etti. Unutulmaya yüz tutan ramazan akşamlarını yeniden yaşayan vatandaşlar, Karadenizliler Gecesi'nde eğlenceli saatler geçirdi.

HORON TEPTİLER
Antalya Karadenizliler Derneği işbirliğiyle gerçekleşen gecede, Karaalioğlu Parkı içerisindeki orta miradoru dolduran çok sayıda vatandaş, hareketli türkülerle coştu. Grup Lazona ve Cimilli İbo'nun sahneye çıktığı gecede bol bol horon tepildi. Grup Lazona'nın Karadeniz'e özgü şarkıları eşliğinde güzel bir ramazan akşamı yaşayan vatandaşlar, daha sonra sahneye çıkan halk oyunları ekibinin gösterisiyle büyülendi.
 

Son Güncelleme: 29.07.2013 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.