AKBÖHONDER'den aşure ikramı

Akdeniz Böbrek Hastaları ve Organ Nakli Sosyal Yardımlaşma Derneği'nde (AKBÖHONDER) Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramı yapıldı.

17 Kasım 2014 Pazartesi 11:04
AKBÖHONDER'den aşure ikramı
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) hastane bahçesinde yer alan dernek binasındaki aşure dağıtımına AÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Çetinkaya, organ nakil klinik hemşireleri, nakilli hastalar ve misafirler katıldı.

Yaptıkları aşureyi yönetim kurulu üyeleriyle birlikte dağıtan AKBÖHONDER Başkanı Mehmet Şahan, "Dernek yönetim kurulu üyelerimizle birlikte aşure ikramında bulunduk. Aşure etkinliği Alevi-Sünni kardeşliği ve paylaşma kültürü adına önemli bir boşluğu dolduruyor" dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çetinkaya, "Paylaşma kültürünü ve kardeşliği yaşatan etkinlikte hep birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.
 

Son Güncelleme: 17.11.2014 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.