AK Kadınlar hayat verdi

AK Parti Antalya İl Kadın Kolları ile Türk Kızılayı Antalya Şubesi Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyasında, Kadın Kolları İl Başkanı Av. Esra Özkoç, kanın hayat kurtardığına vurgu yaparken vatandaşları kan verme konusunda duyarlı olmaya davet etti.

30 Mayıs 2014 Cuma 14:22
 AK Kadınlar hayat verdi
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları tarafından çeşitli illerde düzenlenen "Bağışlanan Her Kan, Kurtarılan 3 Can" projesi kapsamında, AK Parti Antalya İl Kadın Kolları ve Türk Kızılayı işbirliği ile Kan Bağışı Kampanyası Antalya'da da gerçekleştirildi. İl başkanlığında düzenlenen kan bağışı kampanyasına İl Kadın Kolları Başkanı Av. Esra Özkoç, İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir, il yönetim kurulu üyeleri, il, ilçe kadın ve gençlik kolları ve vatandaş büyük ilgi gösterdi.

AK Parti Antalya İl Kadın Kolları ile Türk Kızılayı Antalya Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyası AK Parti İl Başkanlığı önünde gerçekleştirildi. Kızılay Antalya Şubesi'nin yetkili personeli Doktor Gülden Beşir Çırakkoca ile hemşireler Nurşen Karayel, Fatma Yaşam ve Kadir Halcı’nın görev aldığı kan bağışı kampanyasına vatandaş büyük ilgi gösterdi.

Antalyalıların desteği ile çok güzel bir kan bağışı kampanyası yapıldığını ifade eden Kadın Kolları İl Başkanı Av. Esra Özkoç, “Arkadaşlarımızla birlikte bu kampanya ile bir damlada olsa katkımız olsun istedik” dedi.

Bir gün herkesin kana ihtiyaç duyacağını ve kan bağışının önemli olduğunu belirten Özkoç, “insan sağlığını ilgilendiren konularda her zaman desteğe hazırız. Bu kapsamda vatandaşlarımızın daha duyarlı olmasını bekliyoruz. Hastanelerde kan bekleyen pek çok hasta mevcut. Verilen her bir ünite kanın hayat kurtardığı unutulmamalı. Teşkilat olarak insan odaklı her türlü projenin içerisinde yer aldık ve almaya da devam ediyoruz. Kan bağışı da insan için çok önemli. Bizler de teşkilat olarak düzenli olarak kan bağışı kampanyaları düzenliyoruz. Kan bağışında bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 30.05.2014 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.