Ailesi pikniğe gidince evde intihar etti

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde pikniğe giden ailesine daha sonra geleceğini söyleyen 22 yaşındaki Serdar Eriş, evde intihar etti.

11 Temmuz 2016 Pazartesi 10:26
Ailesi pikniğe gidince evde intihar etti
 Antalya'da oturan Eriş ailesi yaz dönemini geçirmek için bir süre önce Kaş'a bağlı Gömbe Mahallesi'ndeki evlerine geldi. Dün emekli öğretmen Mehmet Eriş ve eşi, Subaşı Yaylası'na pikniğe giderken, çiftin üç çocuğundan küçüğü Serdar Eriş daha sonra geleceğini belirterek evde kaldı. Serdar'ın gelmemesinden şüphelenen anne ve babası saat 16.30 sıralarında eve döndü. İçeri giren anne ve baba, teras katında boynuna bağlı iple asılı haldeki Serdar Eriş'in cansız bedeniyle karşılaştı. 



İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve savcının incelemesi sonrası Serdar Eriş'in cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Son Güncelleme: 11.07.2016 10:27
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.