Ağız ve diş sağlığına dikkat çektiler

AKDENİZ Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle 'Ağız ve Diş Sağlığı Haftası Oral Hijyen ve Motivasyon Etkinliği' yapıldı.

24 Kasım 2017 Cuma 12:42
Ağız ve diş sağlığına dikkat çektiler

Akdeniz Üniversitesi Yakut Çarşısı'nda yapılan ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Er, dekan yardımcıları Doç. Dr. Alper Kuştarcı, Doç. Dr. Çağatay Barutçugil, Akdeniz Üniversitesi Konsey Başkanı aynı zamanda Diş Hekimliği öğrencisi Muhammet Fatih Özel ile çok sayıda akademisyen katıldı.


Ağız ve diş sağlığı konusunda öğrencileri bilinçlendirmenin amaçlandığı etkinlik kapsamında; diş hekimliği fakültesi hocaları ve öğrencileri tarafından öğrencilere ağız ve diş sağlığı hakkında temel eğitim verilerek bilgilendirme broşürleri, diş bakım materyalleri dağıtıldı.

Dekan Prof. Dr. Kürşat Er, “Diş hekimliği öğrencilerimizin bu hafta dolayısıyla böyle bir sosyal etkinlik talepleri oldu. Ağız ve Diş Sağlığı Haftası'nda diğer fakültedeki öğrencilerimizi diş sağlığı hakkında bilgilendirme ve bilinçlendirme amacıyla yaptığımız bu etkinliği öğrencilerimiz başarılı bir şekilde yürütüyor. Bu taleplerinden dolayı onlarla ayrıca gurur duyuyorum" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.