AGC yönetiminden Vali Karaloğlu'na ziyaret

ANTALYA Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mevlüt Yeni ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Münir Karaloğlu'nu makamında ziyaret etti.

14 Temmuz 2016 Perşembe 16:31
AGC yönetiminden Vali Karaloğlu'na ziyaret
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Karaloğlu, AGC yöneticilerine teşekkür etti. Yerel medyayı, yerel basını önemsediğini aktaran Vali Karaloğlu: "İşimizi kolaylaştıran üçüncü göz gibi görürüm. Samimi eleştirilerden çok istifade ederim. Antalya önemli bir şehirdir. Türkiye’yi hedeflerine taşıyacak 4-5 şehirden biri. Antalya’da yapacağımız işler, alacağımız sonuçlar sadece Antalya için değil, Türkiye’nin hedeflerine ulaşabilmesi için de çok önemlidir. Görev yaptığım süre içerisinde yardımlaşarak birlikte çalışacağız" ifadelerine yer verdi.

BÜTÜNCÜL BİR TANITIM
Ziyarette Antalya’nın tanıtımı ve medyanın rolü konusuna değinen Vali Karaloğlu, bütüncül bir tanıtım yapılması gerektiğine vurgu yaparak, “Fuarlarda bütüncül bir ‘Antalya Markası’ altında, Alanya olacak, Manavgat olacak, Serik olacak, golf olacak, sağlık turizmi olacak, ama üstte şemsiye Antalya olacak" diye konuştu.

AGC Başkanı Mevlut Yeni de Vali Münir Karaloğlu’na Antalyalı gazeteciler adına ‘Hayırlı, uğurlu olsun’ diyerek başarı ve iyi dileklerini ifade etti. AGC hakkında Vali Karaloğlu’na bilgi aktaran Yeni, 400 üyeli AGC’nin 32 yıllık geçmişe sahip olduğunu, yurtiçinde ve yurt dışında diğer cemiyetlerle işbirliği içerisinde çeşitli faaliyetlerde bulunduklarını anlattı. Antalya’da basının duyarlı olduğunu belirterek, kamuya yönelik ödev ve sorumluluklarının farkında olduklarını kaydeden Mevlüt Yeni, projelere medya desteği vererek, sosyal sorumluluk projelerinde yer aldıklarını dile getirdi.
 

Son Güncelleme: 14.07.2016 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.