Afgan yolcuların üstünden 332 bin liralık değerli taş çıktı

 ANTALYA Havalimanı'nda, polisin şüphelenip, üstünü aradığı Afganistan uyruklu 2 yolcunun üzerinde, piyasa değeri 332 bin lira olan 544 değerli taş ele geçirildi.

30 Mayıs 2018 Çarşamba 12:52
Afgan yolcuların üstünden 332 bin liralık değerli taş çıktı

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, havalimanı polisi, durumlarından şüphelendikleri Afganistan uyruklu A.S. ve A.S.U.'yu takibe aldı. Polis ekipleri, durdurdukları şüphelilerin üst aramasında, giysilerin gizli bölmelerinde, küçük poşetlere konulmuş ve yurda kaçak yollardan sokulduğu tespit edilen 543 pırlanta ile 1 zümrüt ele geçirdi. A.S. ve A.S.U. ile pırlanta ve zümrüt taşların Türkiye'de satışı konusunda yardımcı olacağı belirlenen H.D. gözaltına alındı. Şüpheliler, ifadelerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Pırlantalar ile zümrüdün piyasa değerinin, 332 bin lira olduğu belirtildi.


Son Güncelleme: 30.05.2018 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.