Adaylar acente temsilcileriyle buluştu

 TÜRKİYE Seyahat Acentaları Birliği'nin (TÜRSAB) önümüzdeki ay yapılacak genel kurulunda aday olan Hasan Erdem ile Firuz Bağlıkaya, Antalya'nın Alanya İlçesi'nde seyahat acentesi temsilcileriyle buluştu.

15 Kasım 2017 Çarşamba 13:17
Adaylar acente temsilcileriyle buluştu

TÜRSAB başkan adayları Hasan Erdem ile Firuz Bağlıkaya, 3 Aralık'ta yapılacak 23'üncü olağan genel kurul öncesi acente temsilcileriyle bir araya geldi. Alanya'daki bir restoranda yapılan toplantıya Alanya ve Side bölgesinden acente temsilcileri katıldı.

Başkan adaylarından Hasan Erdem, TÜRSAB'ın 20 yıldır geriye gittiğini savunurken, bu gidişi durdurmak için aday olduklarını söyledi. TÜRSAB'ın sektör için proje üretmediğini ve milli turizm politikası oluşturmak için gayret gösterilmediğini öne süren Erdem, "TÜRSAB'ın 10 bin üyesinin gücünü artırmak, pazar paylarını büyütmek, kalitelerini artırmak için hiçbir çalışması olmadı. 10 bin üyenin TÜRSAB tarafından eğitilip yetiştirilmesi gerekmektedir" dedi.

Başkan adaylarından Firuz Bağlıkaya da turizmle alakası olmayan kişilerin turizmciler adına hükümetle görüşmelere gidip, sorunları olmadığını anlattığını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.