Acil servislere acil iftarlık

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, iftar saatini hastanelerin acil servislerinde karşılamak zorunda kalanlar için hastane önlerinde iftarlık kumanya ikramında bulunuyor.

08 Haziran 2016 Çarşamba 17:07
Acil servislere acil iftarlık
 İftarı evlerinde açamayanlara, Büyükşehir Belediyesi acil kumanya hizmeti yetişiyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri acil servislerindeki vatandaşlara da iftariyelik kumanya ikramında bulunuyor. 2 yıl önce hayata geçirilen ve büyük beğeni toplayan acil iftariyelik hizmeti, Tıp Fakültesi Acil Servisi, Araştırma Hastanesi Acil Servisi, Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde iftar saatinde vatandaşların yardımına yetişiyor. Ayrıca iftara yetişemeyen ve yolda karşılamak zorunda kalanlar için de Sanayi, Migros, Çallı, Meydan, Hal, Demokrasi kavşaklarında kumanya dağıtımı yapılıyor. 



RAMAZAN ÇARŞISI VAZGEÇİLMEZ OLDU



Öte yandan Büyükşehir Belediyesi'nce Karaalioğlu Parkı içerisinde kurulan nostaljik Ramazan çarşısı ise Antalyalıların buluşma noktası oldu. Pamuk helvacısı, elma şekercisi, macuncusu, lokmacısı, mısırcısı, şerbetçisiyle unutulmaya yüz tutmuş Ramazan geceleri yaşatılıyor. Ramazan çarşısında, macuncu, elma ve pamuk şekerci miniklerin vazgeçilmezi olurken, büyükler ise yöresel ürünlerden kuruyemişçisine kadar esnaftan iftarlık ve sahurluk alışverişini yaptı. Çarşı aynı zamanda giyim, gıda ve kitap satış stantları ile alış verişin merkezi haline geldi.

Son Güncelleme: 08.06.2016 17:08
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.