ABÜ'de 'Topluluk Fuarı'

ANTALYA Bilim Üniversitesi'nde (ABÜ) öğrencilerin yıl boyunca yapacakları etkinlikler için üye ve faaliyet işlerini organize ettikleri 2017-2018 Topluluk Fuarı gerçekleştirildi.

19 Ekim 2017 Perşembe 11:20
ABÜ'de 'Topluluk Fuarı'

Döşemealtı İlçesi'nde 2012'den bu yana yüzde yüz İngilizce eğitim veren ABÜ'de yeni akademik yılın başlamasıyla öğrenci etkinlikleri de başladı. Üniversitenin akademik eğitiminin yanı sıra öğrenci kulüplerinin sosyal faaliyetlerini de desteklemesiyle bu yıl birçok panel, seminer, münazara ve geziler düzenlenecek. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Topluluk Fuarı'na özellikle bu sene üniversiteye yeni başlayan öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Öğrenci kulüplerinin yıllık faaliyet, etkinlik ve üye toplama gibi faaliyetlerini gerçekleştirdikleri fuarda bir yıl boyunca yapılacak projeler akademisyenlere ve öğrencilere tanıtıldı.


 

ETKİNLİKLER GÖRÜŞÜLDÜ

ABÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamza Kandur da fuarda görevli kulüpleri gezdi, öğrencilerle tanıştı. Öğrenciler, etkinlikleri ve yapmayı düşündükleri projeleri Prof. Dr. Yüksek ve Prof. Dr. Kandur'la paylaştı, fikir alışverişinde bulundu. Prof. Dr. Yüksek, “Üniversiteler verdikleri akademik eğitimlerin yanı sıra öğrencilerini sektöre de hazırlamalı. Üniversitemizde mühendislik gibi, hukuk gibi mimarlık gibi sektörel bölümler mevcut. Bu bölümdeki öğrencilerimizin yapacakları faaliyetler, girişimler ve inovasyon faaliyetleri onları bir adım öteye mutlaka taşıyacaktır" dedi.

İki gün süren fuarda öğrenciler üniversite tarafında organize edilen eğlenceli aktiviteler ile hem stres attı hem de müzik dinletisi eşliğinde dans etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.