7’den 77”ye EXPO’yu çizdi

Genç yaşlı herkes, Tema Yazılımı Projesi kapsamında hayalindeki EXPO’yu çizdi.

26 Mart 2014 Çarşamba 10:40
7’den 77”ye EXPO’yu çizdi
Yerel Gündem 21 Antalya Kent Konseyi Toplum Çalışma Grubu, EXPO 2016 Antalya “Expo Tema Yazılım Projesi”ne destek verdi. Muratpaşa Belediyesi Huzurevi’nde kalan yaşlılar ile öğrencilerin katıldığı, “Expo İçin 7’den 77’ye resim çiziyor” etkinliğinde, genç yaşlı herkes hayalindeki Expo’yu çizdi.

Yerel Gündem 21 Antalya Kent Konseyi’nde düzenlenen etkinlik öncesi, çocuklar ve yaşlılara EXPO 2016 Antalya ve Kent Konseyi hakkında bilgi verildi. Hayallerindeki bahçeyi çizmeleri istenen çocuklar ve yaşlılara, kağıt ve boya dağıtıldı. Kimi resimlerini pastel boya ile yaparken, bazıları da tuvale sulu boya ile resim yaptı. Palyaço gösterisinin yapıldığı etkinlikte, çocuklar ve yaşlılar, hazırlanan EXPO 2016 Antalya logosunu, el izleri ile boyadı.

Açık havada keyifli saatler geçilen çocuklar ve yaşlılar, “Expo Tema Yazılım Projesi’ne destek verdi. Aynı amaç için bir araya gelen çocuklar ve yaşlılar, Türkiye’nin en önemli organizasyonu olan EXPO 2016 Antalya’ya destek çağrısında bulundu.

Son Güncelleme: 26.03.2014 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.