59 yaşındaki Mitya'dan kaykay şov

(DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde yaşayan Ukraynalı Mitya Fedunov'un (59) Cumhuriyet Meydanı'ndaki kaykay şovu ilgi görüyor.

04 Temmuz 2020 Cumartesi 12:37
59 yaşındaki Mitya'dan kaykay şov

Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya),

Manavgat'ta 28 yıldır yaşayan Ukraynalı Mitya Fedunov kendi grubuyla otellerde yoga show yapıyor. Fedunov, çocukluğundan bu yana çok sevdiği kaykayı ilerleyen yaşına rağmen yapmaktan da geri durmuyor. Manavgat Cumhuriyet Meydanı'nda dizdiği ve 40 santimetre araları olan 61 plastik bardak arasında kaykayla şov yapan Mitya Fedunov vatandaşların büyük ilgisini çekti.

Kullandığı kaykayları da kendisinin yaptığını söyleyen Mitya Fedunov, kaykayı çok sevdiğini ve çocukluğundan bu yana yaptığını anlattı. Yaptığının dünya çapında bir oyun olduğunu söyleyen Fedunov, "Bu sporu 40-45 yıldır yapıyorum. Bu dünya çapında bir oyun. Çok hareketli bir oyun. Hatta kaykayla futbol bile oynanabilir" dedi.

Manavgat'ta 28 yıldır yaşadığını anlatan Fedunov, "Burasını çok seviyorum. 28 yıldır Manavgat'ta çalışıyorum. Aslında yoga yapıyorum. Bizim bir grubumuz var ve yoga show yapıyoruz" diye konuştu. Kullandığı kaykayı kendisinin yaptığını söyleyen Fedunov, "Bunun büyükleri de var. Bunu satın almadım, ben kendim yapıyorum. Normalde profesyonel olanlar çok pahalı" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.