40 metreden denize atladı

Antalya’da yaklaşık 40 metrelik falezlerden üzerinde giysilerle denize atlayan bir kişi, yürekleri ağza getirdi. O anları cep telefonuyla kaydeden çevredekiler ise, atlayış sonrası şahsa alkışlarla destek verdi.

25 Şubat 2020 Salı 20:20
40 metreden denize atladı


Suat Metin 
ANTALYA (İHA) - 
Edinilen bilgiye göre, Konyaaltı Caddesi Atatürk Parkı’nda bir kişi üzerinde elbiselerle yaklaşık 40 metre yükseklikteki falezlere geldi. Ne zaman çekildiği belli olmayan görüntülerde, kişi bir anda koşarak falezlerden kendisi aşağıya bıraktı. Bu anları çevredeki vatandaşlarsa cep telefonlarıyla kaydetti, şahsın su üzerinde hareket ettiğini görünce alkışladı. 
Tehlikeli ve yasak olmasına karşın genellikle yaz mevsiminde rastlanan görüntülere, kış mevsiminde bir kişinin elbiseli olarak atlamasına rastlanılması, yerel sosyal medyada gündem oldu.

Son Güncelleme: 25.02.2020 20:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.