30 sürücüye 20 bin TL ceza

ANTALYA Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından helikopterle havadan yapılan trafik denetiminde, kuralları ihlal ettiği belirlenen 30 sürücüye toplam 20 bin 329 TL ceza kesildi.

16 Eylül 2019 Pazartesi 16:01
30 sürücüye 20 bin TL ceza

İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 'Bu Yolda Hep Birlikteyiz' projesi kapsamında, helikopterle trafik denetimi gerçekleştirdi. D-400 ile D-695 yolu, Manavgat, Evrenseki, Side ve Kızılağaç mevkilerindeki denetimde trafik ekipleri, yol boyunca kurdukları uygulama noktasında, kural ihlali yapan sürücüleri durdurdu. Yol kontrollerinde, 30 sürücüye toplam 20 bin 329 TL para cezası kesilirken, 9 araç ise trafikten men edildi.

Öte yandan yol kontrolü yapan askeri helikopterin personeli tarafından görülen orman yangını ilgili yerlere bildirildi. Yetkililer, helikopterle yapılan trafik denetimlerinin devam edeceğini kaydetti.

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) -

Son Güncelleme: 16.09.2019 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.