29 Ekim yürüyüş ve konserle kutlanacak

 ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde belediye tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın yıldönümü dolayısıyla fener alayı ve konserin içinde yer aldığı bir dizi etkinlik planlandı.

24 Ekim 2017 Salı 17:08
29 Ekim yürüyüş ve konserle kutlanacak

Manavgat Belediyesi'nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü kutlamaları Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in de katılımıyla saat 19.30'da Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayacak. Vatandaş belediyenin dağıttığı meşale ve Türk bayrakları ile fener alayı düzenleyecek. Cumhuriyet Meydanı ve Yapay Şelalenin ardından fener alayı Atatürk Kültür Merkezi'nde tamamlanacak. Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in halka hitabı sonrasında havai fişek gösterisi düzenlenecek. Ardından ünlü pop grubu Gripin sahne alacak.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyet Bayramı'nda tüm Manavgat halkını fener alayına ve Atatürk Kültür Merkezi'ndeki Gripin konserine davet etti. Başkan Sözen, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94'üncü yıldönümünü gelin hep birlikte büyük bir coşkuyla kutlayarak, Atatürk'e ve Cumhuriyet değerlerimize sahip çıktığımızı tüm Türkiye'ye gösterelim. 29 Ekim Pazar günü Cumhuriyet Meydanı'nda hep birlikte el ele gönül gönüle olalım" dedi.

Son Güncelleme: 24.10.2017 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.