15 Temmuz Voleybol Turnuvası

ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde kurumlar arası düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Voleybol Turnuvası başladı.

07 Aralık 2016 Çarşamba 16:41
15 Temmuz Voleybol Turnuvası
Kumluca Kaymakamlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen kurumlar arası 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Voleybol Turnuvası, Kumluca Belediyesi Spor Salonu'ndaki müsabakalarla başladı. Turnuva dolayısıyla düzenlenen törene Kaymakam Polat Kara, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Çataltepe, Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard. Doç. Dr. İlker Sönmez, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, daire amirleri ve vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe teşebbüsü ve sonrasında kazanılan demokrasi zaferini yaşatmak, vatan ve bayrak uğruna canlarını veren şehitleri anarak unutulmadıklarını göstermek adına böyle bir turnuva organize ettiklerini söyledi.
Turnuvanın bir başka amacının da kurumlar arasında birlik ve beraberliği sağlamak, kurum çalışanlarını kaynaştırmak olduğunu aktaran Koca, "Turnuvamız 8 takımın katılımıyla yaklaşık 1.5 ay sürecek. Bu turnuvada amacımız ilçemizde ve çevresinde spor kültürü oluşturarak, spor sayesinde kurumlarımızın birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamak, dostluklar oluşturmak ve bu dostlukları geliştirmek, eğlenceli anlar yaşamak" dedi.

Konuşmanın ardından turnuvanın ilk maçı oynandı. Kumluca Belediyesi ve Kumluca Müftülüğü takımları arasındaki maçı Kumluca Belediyespor takımı 2-0 kazandı. Turnuva 19 Ocak'ta oynanacak final müsabakasıyla sona erecek. 

Son Güncelleme: 07.12.2016 16:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.