15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na Antalya'dan destek

AK Parti Antalya İl Başkanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın yürüttüğü '15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na destek verdi.

30 Temmuz 2016 Cumartesi 09:56
15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na Antalya'dan destek
 Ak Partililer, Kazım Özalp Caddesi'ndeki Ziraat Bankası'nda buluşarak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın yürüttüğü '15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na para yatırarak destek verdi. Bakanlığın verdiği hesaba para yatırmak isteyen Ak Partililer, bankada yoğunluk oluşturdu. Kampanyaya Ak Parti Antalya Başkanı Rıza Sümer ve Milletvekili Mustafa Köse de katıldı. 



KAMPANYAYA DESTEK ÇAĞRISI



Bağışın ardından gazetecilere açıklama yapan İl Başkanı Rıza Sümer, Fethullahçı Terör Örgütü'ne karşı, silahlara karşı Antalya'da siper olamadıklarını kaydetti. Kurşunlara siper geren şehit ve gazilerin yakınlarının acılarını azaltmak için kampanyaya dahil olduklarını ifade eden Sümer, “Şehitlerin emanetleri var, bundan sonraki yaşamlarını normal devam ettiremeyecek gazilerimiz var. Bu ailelerimize destek olmalıyız. Birlikte bereket olduğu için buradayız. Amacımız her üyemizin kendi bütçesi doğrultusunda bu yardıma katılması. Şehit ve gazilerimiz için altından kubbe yapsak da ailelerinin acılarını gideremeyiz belki ama yine de herkesi yardıma çağırıyorum" dedi. 



15 TEMMUZ KARANLIK 



Ak Parti Milletvekili Mustafa Köse de 15 Temmuz'un karanlık bir gece olduğunu belirterek, asker forması içindeki teröristlerin millete darbe yapmaya kalktıklarını söyledi. Ama Türk milletinin dünyada eşi benzeri görülmemiş şekilde darbeye karşı durduğunu hatırlatan Köse, “Milletimiz çok önemli bir dayanışma gösterdi. O günle yetinmedi milletimiz, sağcısı solcusuyla çok ciddi bir dayanışma gösterdi. Biz de bu dayanışmanın bir neticesi olarak gazi ve şehitlerimiz için kampanya başlattık" diye konuştu. 



TÜRK MİLLETİ SINAVI BAŞARIYLA VERDİ 



Türk milletinin çok önemli bir direnişle tüm dünyaya nasıl bir millet olduğunu gösterdiğini kaydeden Köse, bundan sonra darbe girişimlerine başvuracaklara da bir mesaj verdiğini aktardı. Köse, “Önemli olan Türk milletinin bir ve beraber olmasıydı. Türk milleti bu çok önemli sınavı büyük bir başarı ile vermiştir" dedi.

Son Güncelleme: 30.07.2016 10:01
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.