15 İle seyahat kısıtlaması uzatıldı!

İçişleri Bakanlığı, 81 ilin valiliğine, 15 ile yönelik seyahat kısıtlamasının uzatıldığına ilişkin ek genelge gönderdi.

19 Mayıs 2020 Salı 17:05
15 İle seyahat kısıtlaması uzatıldı!

İçişleri Bakanlığı'nca 81 ilin valiliğine, 15 ile yönelik seyahat kısıtlamasının uzatıldığına ilişkin ek genelge gönderildi. Genelgeye göre, 14 büyükşehir ile Zonguldak'a kara, hava ve deniz yolu ile giriş çıkışın durdurulmasına ilişkin karar 15 gün daha uygulanacak. Genelgeye göre, 20 Mayıs-3 Haziran'da devam edecek 15 ile yönelik seyahat kısıtlamasına uymayanlara idari para cezası verilecek.

İçişleri Bakanlığı, seyahat kısıtlamasının uzatılmasına ilişkin valiliklere ek genelge gönderdi. 

Büyükşehir statüsündeki Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van illeri ile Zonguldak ili olmak üzere toplam 15 il sınırlarından kara, hava ve deniz yolu ile (toplu ulaşım aracı, özel araç vb.) yapılacak tüm giriş/çıkışlar 15 günlük süreyle 19 Mayıs 2020 Salı günü saat 24.00'dan 03 Haziran 2020 Çarşamba günü saat 24.00’a kadar geçici olarak durdurulacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Pınar Yıldız 2020-05-20 22:33:44

Sınır ötesi çalışanlar, uzun mesafe nakliyat yapanlar havayolu ekipleri ve sağlık görevlileri koronavirüsle enfekte olmuş biriyle temas kurmadıkları müddetçe karantinadan muaf tutulacak. Şehirler arası nakliyatyapanlar valiliklerden izin alan kişilerin ev eşyalarının taşıma işlemini gerçekleştirebilecekler. Aynı zamanda tedarik zincirinin bozulmaması için yük taşıma işlemleri de yapılabilmektedir.