123 proje Kepezlileri heyecanlandırdı

 CUMHUR ittifakının AK Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, seçim beyannamesindeki insan odaklı 123 projenin Kepezlileri heyecanlandırdığını söyledi.

03 Mart 2019 Pazar 12:20
123 proje Kepezlileri heyecanlandırdı

Kepez Belediye Başkanı ve cumhur ittifakı başkan adayı Hakan Tütüncü, Yeşiltepe Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi'nde bir restoranda düzenlenen sabah kahvaltısında Antalya'da yaşayan Kayserililerle bir araya geldi.

Başkan Tütüncü, konuşmasında yerel yöneticilerin şehirler açısından çok önemli olduğunu söyledi. Belediye başkanlarının vizyonlarının, iş yapabilme kapasitelerinin ve hedeflerinin şehir sakinlerinin yaşamını doğrudan etkilediğine dikkat çeken Başkan Tütüncü, “Şehircilikte atılan adımlar sadece bugünü değil, yıllar sonrasını da etkileyebilen unsurlar haline dönüşüyor. Belediyecilik elbette gönül işidir ama bunun ötesinde biraz da ufuk işidir. Bu yerel seçimlerde de adaylardan ziyade adayların ufukları, vizyonları iş yapabilme kapasiteleri yarışsın istiyorum. Şehrin geleceği için şehri ileriye taşıyabilecek vizyona sahip yöneticileri seçmeliyiz, diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.


KEPEZ TÜRKİYE'YE İLHAM OLACAK

Başkan Hakan Tütüncü, 123 projesinin tanıtımını geçen pazartesi günü yaptığını belirterek, şunları kaydetti:

“Projelerimizin Kepezli hemşehrilerimi heyecanlandırdığını gördük. Geleceğe dönük hedefimiz ise bu projeleri gerçekleştirmek ve insan odaklı bir belediyecilik. Bu projeleri hayata geçirdiğimizde Kepez'in yıllar içerisindeki değişimi ve gelişimi kurumsal hale gelecek. Coğrafi olarak Antalya'nın merkezi olan Kepez, belediyecilikte de Antalya'nın merkezi olacak. Sadece Antalya için değil Türkiye için ilham üreten bir şehir olma hedefini 123 projemizin odağına yerleştiriyoruz. Bugün Antalya'da belediyeler arasında Kepez Belediyesinin itibarı bambaşka. 123 projeyi hayata geçirdiğimizde çok daha farklı bir şehir meydana getirmiş olacağız ve Kepez, Antalya markasına da bu projelerle çok ciddi katkı veren, destek olan bir merkez haline gelecek. Kepez, Antalya Büyükşehir'in en önemli ilçesi ama bu önemli vasfını 123 proje ile daha da güçlendirecek."

Son Güncelleme: 03.03.2019 17:06
Anahtar Kelimeler:
Hakan Tütüncü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.