112 bilgilendirme toplantısı yapıldı

Aksu Kaymakamı Aydın Ergün’ün muhtarlarla yaptığı olağan toplantısının bu ayki gündem konusu acil çağrılar oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan 112 Müdürlüğü Kalite Kontrol Sorumlusu Yeliz Koçay, muhtarları 112 servisi konusunda bilgilendirdi

24 Şubat 2020 Pazartesi 15:23
112 bilgilendirme toplantısı yapıldı

ÇAĞRILAR 112’DE BİRLEŞİYOR

Aksu Kaymakamı Aydın Ergün aylık muhtarlar toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının ana gündemi 112 çağrı sistemi oldu. Tüm acil çağrıların 112’de birleştiğine dikkat çeken Ergün, muhtarların özellikle gereksiz aramalar yapmaması konusunda vatandaşları bilgilendirmesini istedi. 2020 yılının erişilebilirlik yılı ilan edildiğini kaydeden Ergün, bu konuda bir alt komisyon kurulduğunu, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının erişilebilirliği konusunda incelemeler yapılacağını kaydetti. Diğer önemli başlıklar hakkında da bilgi veren Kaymakam Ergün muhtarların sorunlarını da dinledi.

112 ÇALIŞMA SİSTEMİ 

Toplantıya katılan 112 Müdürlüğünden Kalite Kontrol Sorumlusu Yeliz Koçay muhtarları 112 acil çağrı merkezi hakkında bilgilendirdi. Koçay, ambulans, emniyet, jandarma, sahil güvenlik, orman yangını, itfaiye, afet-acil aramalarında 112’nin aranacağını ifade ederek, 112 modelinin çalışma sistemi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.