1 günlük su kesintisi

ALTINOVA yolu inşaatı kapsamında yapılacak ana isale hattı deplase çalışmaları nedeniyle Kepez ve Aksu ilçelerindeki bazı mahallelere 27 Nisan Pazartesi gününden itibaren 24 saat su verilemeyecek.

24 Nisan 2015 Cuma 15:48
1 günlük su kesintisi
Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kepez İlçesi Altınova Düden Mahallesi, Altınova Orta Mahalle, Altınova Sinan Mahallesi, Altınova Menderes Mahallesi ile Aksu İlçesi Pınarlı Mahallesi, Cihadiye Mahallesi, Güzelyurt Mahallesi, Altıntaş Mahallesi, Mandırlar Mahallesi, Hacıaliler Mahallesi, Soğucaksu Mahallelerinin tamamında ve Çamköy Mahallesi'nin bir kısmında 1 günlüğüne su kesintisi yaşanacak.

27 Nisan Pazartesi günü saat 08.00'de başlayacak su kesintisinin 28 Nisan Salı günü aynı saatte kadar süreceği belirtilerek, vatandaşlar tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.


Son Güncelleme: 25.04.2015 17:15
Anahtar Kelimeler:
AksuAltınova ASAT
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.