Bayram temizliğine yüreğinizden başlayın. Ev temizliğinden değil. Evi başkası sizin adınıza temizleyebilir. Yüreğinizi sadece siz temizlersiniz. 

İs kurum bağlamış yüreklerinizi silin ki aydınlığı görün. Nasır tutmuş vicdanınızı insanlığa açın kendinizi karanlıktan kurtarın, vicdanınızı susturun. Yok öyle bir koçun sırtına binip sıratı geçmek, sırtınızda ahlarla. Çocukların düşlerini karartarak geleceğin çalarak sıratı geçemezsiniz. Paranızla aldığınız kurbanlarla aldınız ahları ödeyemezsiniz. Döktürdüğünüz gözyaşlarını affettiremezsiniz. Bu bayram bol bol tatlı yiyin ekmek bulamayanlara inat. Kurbanları kavurma yapın, mangal yakın eti yiyemeyenlere inat. Allah'ı da kandırın herkesi kandırdığınız gibi. Bayram namazı kılın abdestiniz temizler nasıl olsa günahlarınızı. Sonra da kurban kesip sıratı şöyle bir rahatça geçin. Fakirler kurban kesemeyenler size yol verir. Siz nasılsa kurban kestiniz. Ne güzel iki tarafı da garantilediniz. Siz sağ biz selamet. Çocukları Gözlerinden Öpmeyin kirli gözlerinizle...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.