Zehir tacirlerine eş zamanlı operasyon

ANTALYA'da uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen 11 kişi, üç ayrı ilde  gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 252,14 gram kokain, 30,44 gram esrar, 1 adet ruhsatsız tüfek, 10 bin 805 TL, 2 bin 217 dolar ve 65 euro ile 2 el telsizi ele geçirildi.

15 Kasım 2018 Perşembe 12:37
Zehir tacirlerine eş zamanlı operasyon

Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muratpaşa ilçesi Lara bölgesinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen şüphelilere yönelik 3 ilde operasyon düzenledi. Antalya, Mersin ve Ankara emniyet müdürlükleri tarafından eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda, 11 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerlerinde ve adreslerinde yapılan aramada, 252,14 gram kokain, 30,44 gram esrar, 1 adet ruhsatsız tüfek ve bu tüfeğe ait şarjör ve fişekler, 2 adet el telsizi, 10 bin 805 TL, 2 bin 217 dolar ve 65 euro ele geçirildi. Şüphelilerin el telsizini haberleşme amacıyla kullandığı, gelen müşterinin bilgisini satıcıya ilettikleri belirlendi.

Antalya'ya getirilen 11 şüpheliden 2'si daha önce sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklanırken, Ü.S., SB., M.S.S., M.S.Y., A.Ç., L.S., A.G., K.E. ve S.D. ise ifadelerinin ardından adliye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.