Yeşildere'de uyuşturucu baskını

ANTALYA Cumhuriyet Baysavcılığı koordinesinde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına göz açtırılmıyor.

14 Ağustos 2020 Cuma 10:54
Yeşildere'de uyuşturucu baskını

ANTALYA (DHA) 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde yapılan Alan Denetimi Projesi kapsamında Doğuyaka, Gebizli ve Yeşildere mahallelerini kapsayan bölgede uyuşturucu satıcısı ile alıcısının irtibatını koparmak, bölgede bulunan uyuşturucu ve genel asayiş olaylarına anında ve etkin müdahale etmek amacı ile çok sayıda ekip, motosikletli Yunus Timleri ve yaya devriyeler ile gelen ihbarlar Narkotik ekiplerince anında değerlendirilmeye alınıyor. Yapılan şok baskınlar ile Alan Denetimi sayesinde bölge kontrol altına alınıyor.

Yeşildere Mahallesi içerisinde bir ikamette uyuşturucu saklandığı ihbarı üzerine harekete geçen polis, söz konusu evde 110 paket satışa hazır 32 gram eroin maddesi, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3 bin 110 TL para ve uyuşturucu madde paketlemede kullanılan materyaller ele geçirdi.

Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı üzerine yapılan operasyonda bu maddeleri piyasaya sürmeye çalışan 3 şüpheli gözaltına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.