Yaylada hayvan otlatan genç kız, kaçırıldı

ANTALYA'nın Manavgat ilçesi Başlar Yaylası'da hayvan otlatan Emine Ebru Arıcan (22), kimliği belirsiz 3 kişi tarafından ağzı bantlanıp, elleri ve kolları bağlanarak kaçırıldı.

30 Temmuz 2020 Perşembe 11:17
Yaylada hayvan otlatan genç kız, kaçırıldı

Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya), (DHA)

Manavgat'ın merkeze yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki Karabucak Mahallesi'nin Başlar Yaylası'nda ailesiyle yaşayan Emine Ebru Arıcan, dün komşusunun kızı E.C. (16) ile Körkuyu mevkisine oğlak otlatmaya gitti. Bir süre sonra kızların yanına yaya olarak kimliği belirsiz 3 kişi geldi. Gelenlerden biri E.C.'yi tutarken, diğerleri Emine Ebru Arıcan'ın ağzını bantlayıp, elleri ve kollarını da bağlayarak yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulunan ve plakası alınamayan beyaz bir araca karga tulumba taşıdı. Olay yerinde bırakılan E.C., durumu Emine Ebru Arıcan'ın ailesine haber verdi. Aile de jandarmaya kızlarının kaçırıldığını belirterek şikayetçi oldu. E.C. ilk ifadesinde, gelen 3 kişiyi mahallede daha önce hiç görmediğini söyledi.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Son Güncelleme: 30.07.2020 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.