Villaya kumar baskını!

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kumar oynatıldığını öğrendikleri bir villaya baskın düzenleyerek 5 kişiyi gözaltına aldı. Ayrıca villada bulunan 12 kişiye İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararına muhalefet suçundan toplam 37 bin 800 TL para cezası uygulandı.

31 Mart 2020 Salı 17:37
Villaya kumar baskını!

Engin ANAK/ALANYA, (DHA)-

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, dün saat 23.00 sıralarında Cikcilli Mahallesi'nde bulunan bir villada kumar oynatıldığına dair ihbar almaları üzerine harekete geçti. Ekipler villaya girdiklerinde, farklı odalarda oyun masalarının olduğu ve şahısların okey ve iskambil kağıtlarıyla çeşitli oyunlar oynadığını belirledi. Ekipler ayrıca odalarda masa üzerinde kumar oynamada kullanılan çok sayıda pul ve bir miktar para ele geçirdi. Polisler tarafından villa içerisinde bulunan 12 kişiye İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararına muhalefet suçundan kişi başı 3150 TL idari para cezası uygularken, kumar oynattıkları tespit edilen S.İ., L.K., S.M.Ö. ve M.G. ile villa sahibi N.A. ise 'kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan' Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürülerek haklarında işlem başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
AntalyaAlanyaBaskınKumar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.