Veli Altıntaş’ın acı günü

Aksu Kötekli Yörükleri Dernek Başkanı Veli Altıntaş’ın damadı Ali Kılcı geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

26 Haziran 2021 Cumartesi 22:45
Veli Altıntaş’ın acı günü

Bir dönem Aksu Kent Konseyi Başkanı görevini yürüten şu an Aksu Kötekli Yörükleri Dernek Başkanı olan Veli Altıntaş’ın damadı Ali Kılcı, Burdur’da geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu yaşamını yitirdiği bildirildi. Bir çocuk babası olan Ali Kılcı, aynı zamanda Burdur DSİ 182. Şube Müdürü olarak görev yapıyordu. 

Kaza, bugün saat 18:00 sıralarında Burdur çöplük mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Burdur DSİ 182. Şube Müdürü Ali Kılcı, akşam saatlerinde yapımı devam eden Burdur Arıtma Tesisi'nin inşaatını incelemek üzere Büğdüz köyünde bulunan şantiyeye gitti. Kılcı'nın kullandığı 58 BS 011 plakalı otomobil dönüş yolunda çöplük mevkiinde kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olan Kılcı ilk müdahalenin ardından Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ali Kılcı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Son Güncelleme: 27.06.2021 00:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.