Uyuşturucu operasyonunda 2 gözaltı

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polisin operasyonuyla toplam 504 adet ecstasy uyuşturucu hap ele geçirilirken, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

16 Kasım 2019 Cumartesi 13:56
Uyuşturucu operasyonunda 2 gözaltı

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdüren Alanya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Cikcilli Mahallesi 220. sokak üzerinde durumundan şüphelenilen Ö.T.'yi (33) durdurdu. Şüphelinin yapılan üst aramasında çeşitli renk ve şekillerde toplam 460 adet ecstasy hap ele geçirildi. Ö.T.'nin ikametine de arama için giden ekipler, 44 adet ecstasy hap daha buldu. Ekipler evdeki O.K.'yi (39) de gözaltına aldı.


 

Nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatıyla Ö.T. ve O.K. hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan işlem başlatıldı. Şüphelilerin işlemleri sonrası adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Son Güncelleme: 16.11.2019 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.